L’AGRUPAMENT

Qui som?

L’Agrupament Escolta Aldaia neix l’any 2007 de la fusió de l’Agrupament Scout Baden Powell i l’Agrupament Scout Sherwood amb la finalitat de seguir formant a persones amb esperit crític, actives i compromeses amb la societat i la natura, participatives i coherents amb la idea d’aconseguir un món millor.

El sistema educatiu de l’agrupament està inspirat en el mètode educatiu ideat per Robert Baden Powell i fonamentat en la llei i la promesa escolta com a eines d’educació i treball adaptades a la realitat del nostre àmbit d’actuació.

L’agrupament  està deslligat de qualsevol doctrina o actuació d’organitzacions polítiques. Si bé respecta les ideologies dels i de les membres i participa constructivament en la comunitat, la societat i el país.

Què fem?

Tenint com a fita els objectius educatius marcats per a cada unitat, mantenim una programació motivadora, creativa i dinàmica en la qual en destaquen els jocs, les rutes, les dinàmiques o els tallers.

Cada dissabte a la tarda ens reunim de 16,30 h a 19,30 h al local que tenim al carrer Enric Granados on podem realitzar totes aquestes activitats.

A més a més, dues vegades al trimestre marxem d’excursió a la muntanya, sigui en tendes d’acampada o en cases de colònies.

I per treballar el contacte amb la natura, dues vegades a l’any, per vacances de primavera i vacances d’estiu, marxem de campaments entre cinc i deu dies!