SECCIÓ

Raiers/es – Secció Brownsea

La Secció, som adolescents entre 12 i 15 anys, i el nostre lema és SEMPRE A PUNT, el lema de l’escoltisme mundial. En aquesta unitat és en la que aprenem més coses del mètode escolta. Aprenem a fer construccions, acampada, orientació, nusos, etc., sense deixar de banda treballar amb valors i amb els nostres companys.

En aquesta unitat ens dividim per patrulles, grups que tenen noms d’animals i amb els quals fem activitats i vivim moltes experiències. Ens encanten els reptes i treballar en equip per aconseguir els nostres propòsits. Al cau desenvolupem el nostre caràcter i enriquim la nostra personalitat mentre deixem lliures les nostres inquietuds. Les nostres patrulles són Dofins, Fènix i Isards.

Compromís i progrés personal

Quan es parla del Compromís, cal parlar de la Promesa escolta. La promesa a Secció és potser la més important, és la que realment s’anomena la promesa escolta . Bàsicament fer la promesa implica fer un pas endavant dins de l’escoltisme, que ajudarà al noi/a a ser més útil i a ser millor escolta.